Golfbollar

Det är viktigt att ha en bra golfboll när man spelar golf. En bra golfboll är en boll som har lagom mycket spinn. Vad som är lagom mycket spinn skiljer sig från spelare till spelare men de flesta vill ha en boll som spinner ganska mycket så den stannar upp snabbt på greenen. Nackdelen med de bollarna är att det gärna slicear eller hookar lite mer också. Spelare som har problem att hålla bollen i spel kan därför få mer nytta av att spela med en golfboll som spinner mindre.

Köpa Golfbollar

Det finns många olika butiker som säljer golfbollar både nya och begagnade. Nya golfbollar är att föredra om du har onödigt mycket pengar och har problem att hitta sett att göra dig av med dom. Har man inte det problemet är begagnade golfbollar att föredra. Begagnade golfbollar i nyskick kostar mycket mindre än nya bollar och håller just nyskick om man köper dom på en seriös återförsäljare som NJGolf. Men en golfboll är bara att ny de första slaget så det spelar ingen större roll egentligen om golfbollen har lite småskönhetsfel. Kan man acceptera lite små skönhetsfel så sjunker priser drastiskt.

Utbudet är också mycket större på hemsidor med begagnade golfbollar. Hos NJGolf finns det över 300 olika modeller med golfbollar. Samtliga modeller som de största och de mest kända varumärkena har tillverkat de senaste 5 åren.